Een konijn zonder tandenborstel

Geplaatst op 01 augustus 2017 om 09:48 uur
Een konijn zonder tandenborstel
Als je medicijnen met een piepklein robotje precies op tijd bij exact het juiste orgaan wil laten afleveren, dan moet dat robotje daar geen uren over doen. Daarom heeft een team van wetenschappers uit de China, Israƫl en de Verenigde Staten een snelle robot ontwikkeld die zich met de borstcrawl door de bloedbaan beweegt.

Als je medicijnen met een piepklein robotje precies op tijd bij exact het juiste orgaan wil laten afleveren, dan moet dat robotje daar geen uren over doen.

 

Daarom heeft een team van wetenschappers uit de China, Israël en de Verenigde Staten een snelle robot ontwikkeld die zich met de borstcrawl door de bloedbaan beweegt. Als je medicijnen met een piepklein robotje precies op tijd bij exact het juiste orgaan wil laten afleveren, dan moet dat robotje daar geen uren over doen.

 

Daarom heeft een team van wetenschappers uit de China, Israël en de Verenigde Staten een snelle robot ontwikkeld die zich met de borstcrawl door de bloedbaan beweegt. Testtagnathan Leuk om dit eens te testen.

 
© Engineersonline.nl