Laatste RF Sound Gadgets op het D&E Event

Geplaatst op 14 september 2010 om 00:08 uur
De populariteit van gadgets op de beurzen HET Instrument en Electronics & Automation is de afgelopen jaren groot geweest. De combinatie van een leuke, elektronische gadget die men zelf moet activeren en ter beschikking wordt gesteld door samenwerkende bedrijven in de keten, zorgt voor een uniek concept. Dat is nu ook het geval bij de gratis RF Sound Gadget. Met de huidige aanmeldingen wordt verwacht, dat de registratie vlak voor het D&E event op 21 september 2010 gesloten zal worden. Voor de bezoekers aan het D&E event zijn dan nog 200 speciale vouchers voor een RF Sound Gadget beschikbaar.

De speciale voucher geeft de bezoeker aan het D&E event de mogelijkheid, om de week erna op HET Instrument de RF Sound Gadget op te halen. Tijdens de beurs wordt de gadget herkend door de zes exposanten, die in de route van de specifieke gadget zitten. Bij het verzamelen van zes geluiden, maken de beursbezoekers iedere dag kans op een Panasonic HD-LCD TV of een door Analog Devices mede mogelijk gemaakte Philips internet radio.

De draadloze techniek van de RF Sound Gadget kan in combinatie met de (te downloaden) firmware EN een zelf samen te stellen basisstation na de beurs zelf toegepast worden. In Elektor komt een artikel te staan en via de site valt de firmware te downloaden. Voor enkele liefhebbers zijn op het D&E Event ook nog Wireless Sensor temperatuur-meters beschikbaar bij de balie.

 
© Engineersonline.nl