Polliwog via Novatrace op Europese markt

Geplaatst op 16 juni 2009 om 00:00 uur
De Koreaanse Polliwog Corporation gaat samenwerken met het Nederlandse Novatrace om het marktaandeel in Europa uit te breiden. Polliwog is opgericht in 2000 en ontwikkelt EDA-softwarepaketten voor het efficiënt verifiëren en evalueren van productontwerpen.

Polliwog koos de nieuwe Nederlandse onderneming Novatrace als partner vanwege de PCB- en EDA-expertise. Novatrace zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en service van de PollEx EDA-suite in Europa.

www.polliwogeda.com

 

Over Novatrace
Novatrace BV is een gezamenlijke onderneming van Richard Prent en Muhittin Karakus.

Richard Prent  is ruim 10 jaar actief als PCB-designer en heeft in deze periode PCB’s ontworpen voor groot aantal gerenommeerde onderneming. Ook heeft hij voor een aantal van zijn klanten de opzet, integratie en koppeling van de design bibliotheken gerealiseerd.

Muhittin Karakus is eveneens al ruim 10 jaar actief als account manager van EDA-oplossingen. In deze periode is Muhittin betrokken geweest bij Benelux-activiteiten van verschillende bekende leverancies zoals Mentor Graphics, Viewlogic, PADS. De laatste vier jaar heeft hij zich uitsluitend bezig gehouden met de Benelux verkoop van Altium Producten.

Op 30 april sloegen Richard en Muhittin de handen ineen om hun ervaring en kennis te bundelen in Novatrace BV. Novatrace BV wil daar waar noodzakelijk is haar kennis en ervaring bundelen met die van strategische partners.

www.novatrace.nl

 
© Engineersonline.nl