EO

Nevat organiseert derde EMS-congres voor elektronica-industrie

19 oktober 2011 om 15:02 uur -

Op 27 maart 2012 vindt, onder het motto 'back to the future', het derde EMS-congres voor de elektronica-industrie plaats.

De congresdag wordt georganiseerd door de EMS-groep (Electronic Manufacturing Services) van Nevat (Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering).Het doel is om alle partijen die actief zijn binnen de professionele elektronicabranche bij elkaar te brengen, zowel OEM-bedrijven, system suppliers, system developers, EMS-bedrijven, toeleveranciers en dienstverleners.

 

Toegevoegde waarde 

Een steeds belangrijkere vraag in de keten is het transparant maken van de toegevoegde waarde: van ontwikkeling tot sustaining. In de huidige turbulente markt gaat het allang niet meer alleen om de kale kostprijs van een product; flexibiliteit, life-cycle management, service maar zeker ook technologie zijn van onderscheidende waarde geworden en gebleken. Waar een aantal jaren geleden de markt nog wel eens 'rücksichtslos' dacht dat de beste productiefaciliteiten in het verre oosten lagen, wordt nu feitelijk gekeken naar onderwerpen als seriegrootte en technologische onderscheidbaarheid. Daarbij komt de laatste periode steeds sterker naar voren dat Nederlandse EMS-bedrijven bijzonder goed gepositioneerd zijn om hoge kwaliteit te leveren tegen een daarbij behorende marktconforme prijs. Tijdens het congres zal dit met praktijkvoorbeelden worden toegelicht.

 

Het dagvoorzitterschap zal in handen zijn van Jan van Setten, die onder meer bekend is van het boek de Klantenfluisteraar. De eerste spreker is al vastgelegd: Siemens Nederland vertelt over  "waardecreatie in good-old Europe".

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Nevat
 

Focus op...

 

Vacatures Betabanen

Communications and Events Officer

London School of Economics and Political Science - Department of Gender Studies<br />Salary: £33,558 to £38,541 per annum inclusive with potential to progress to £41…

Research Assistant (x2 posts)

UCL - Biosciences <br />Salary: £34,605 to £39,980

Lecturer in Acute and Critical Care

University of West London - College of Nursing, Midwifery & Healthcare<br />Salary: £44,559 to £51,013 per annum

Learning Technologist (Maternity Cover)

Queen Mary University of London - School of History<br />Salary: £42,405 per annum

Lecturer in Computer Science

University of Westminster - Computer Science and Engineering<br />Salary: £45,791 to £50,855 per annum (incl. LWA)

Meer externe vacatures »

Expertblog MW

Strip!

Strip, tape, ribbon...we hebben allemaal verschillende aanduidingen voor het product dat het eenvoudigst...

Licht

Dit seizoen staat traditiegetrouw in het teken van het licht. Licht dat er nu even niet is en waar we...

Meer blogs »