EO

Menu kennis

Kennispagina's overzicht
Thema veiligheid
Thema Electronica
 

'Test' nieuw "bericht: (PP) é09012017

09 januari 2017 om 10:28 uur

nieuwe eerste foto

dit is een foto

dit is de tweede foto

Het adequaat roosteren van brood is waarschijnlijk nooit een probleem geweest. Met een knop stel je in hoe donker je de geroosterde boterham wilt hebben - en het is nog nooit nodig geweest om daar je smartphone bij te betrekken. Desondanks introduceerde fabrikant Griffin onlangs een ‘smart' broodrooster met Bluetooth.

 

De zogenoemde ‘Connected Toaster' gaat ongeveer $ 100 kosten. Via Bluetooth LE maakt hij verbinding met een bijbehorende app die verschillende soorten brood kent en waarop je met een schuifknop kunt instellen hoever je het brood wilt verbranden. Als je eenmaal de perfecte combinatie van brood en bruining hebt gevonden, kun je die opslaan in je roostervoorkeuren. De app stuurt een berichtje naar je telefoon als je toast klaar is. Deze berichtjes werken ook met een ander product van Griffin , de Connected Mirror, dus je zou een heel ecosysteem kunnen aanleggen: terwijl je je haar staat te kammen krijg je een signaaltje dat je belangrijkste onderdeel vam het ontbijt klaar is.

Dit is een OD test.

 

 

Een overbodig product? Och, je kijkt toch al de hele dag op je mobieltje, en hiermee voorkom je dat je toast verbrandt omdat je zo nodig nog een video van de kat moest posten...

 

Het volgende product waaraan wordt gewerkt is overigens een slim koffiezetapparaat.